Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení hráčů

Sobota, 10.09.11 - 22:30:00 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 4096x - přidal: Kopr
Chelsea dnes vyhrála na hřišti Sunderlandu 1:2 a my Vám přinášíme hodnocení, jak to viděl náš redaktor. Samozřejmě přinášíme obvyklé hodnocení, ve kterém můžete dát známku každému hráči.

Hodnocení hráčů podle redaktora EQUULUSe:
Petr Čech - 7,5 - Na konci prvního poločasu předvedl pohotový zákrok, to byla ale asi nejvážnější šance, kterou musel řešit. V druhém poločase pak při rohovém kopu neodhadl roh, když před ním prodloužil míč jeden z útočníků a vznikl tak závar. Za obdržený gól v žádném případě nemohl.

José Bosingwa - 6,5 - Co se týče útočení, nelze mu nic vyčítat, ale co se týče obranné funkce, tak měl pár kiksů. Podepsal se na obdržené brance, protože nedodržel ofsajdovou linii a stál na oběma stopery. Jinak musíme pochválit jeho fyzičku.

Branislav Ivanović - 6,5 - Podobně jako José Bosingwa, měl v obranně pár chybiček, když např. se vydal mezi dva útočníky, i když byl poslední hráč, v nouzi nepřesně nahrál na Terryho a byla z toho šance pro Sunderland, kterou si ale odčinil. Všechny centry ze stran odhlavičkoval a předvedl dobrý výkon.

John Terry - 9 - Společně s Juanem Matou nejlepší hráč Chelsea, který dnes byl na hřišti. V obraně neudělal žádnou citelnou chybu, rozehrával vždy s přehledem a nebál se i vydávat dopředu, jak jsme u něj zvyklí. Navíc během zápasu absolvoval mnoho hlavičkových soubojů s Bendtnerem, drtivá většina z nich vzešla úspěšně pro kapitána Blues. Třešničkou na dortu byla otevírající branka.

Ashley Cole - 7 - Těch sprintů po levé lajně bychom nemohli spočítat ani jak na rukou, tak ani na nohou. Ve útočném vápně byl skoro častěji, než ve vlastním vápně, jenže mohl párkrát i zakončovat, ale neměl odvahu. Do obrany byl bezchybný a všechny útočné snažení Sunderlandu po pravé straně ztroskotaly na něm, popř. ho kryl John Terry.

Ramires - 7,5 - Jeho tažení směrem dopředu nemá chybu. Je to asi jediný hráč, který se nebál vydat mezi dva hráče a díky tomu zrychlit hru. Do obrany nebyl dnes tak dobrý, párkrát si ho hráči snadno obehráli, každopádně pozičně hrál dobře, a i proto má takovou známku.

Frank Lampard - 6 - Frank nemá prostě formu. Neodehrál špatné utkání, s Juanem Matou si očividně rozumí, jenže má na kontě hodně nepřesných přihrávek, což by se střednímu záložníkovi, jakožto tvůrci hry, nemělo stávat. Chybí mi u něj překvapivá přihrávka, sice dnes jednu takovou ukázal, když dával dlouhý pas na Anelku, který srazil míč Maloudovy, ale to bylo všechno. Doufejme, že v úterý či v neděli se probudí a ukáže výkony, na které určitě má.

Raul Meireles - 6,5 - Šlo strašně vidět, že je to jeho debut v modrém drese. Zbavoval se zbytečně míče odkopami, místo toho, aby se to snažil řešit po zemi, tak jak jeho ostatní spoluhráči. Jeho obranné schopnosti nejsou jeho nejsilnějším článkem. Jako příklad uvedu šanci ze 44. minuty, kdy si ho jak malé dítě doslova udělal Sessegnon. Každopádně jeho krásná přihrávka na druhou branku měla oči! Věřím, že se bude zápas od zápasu zlepšovat a zabydlovat.

Juan Mata - 9 - Neskutečné, jak rychle se posila z Valencie zabydlela. V prvním zápase nastoupil na posledních 30 minut a hned dal branku. Dnes? Nastoupil od první minuty a určitě spolu s ostatními diváky jsem se nestačil divit, jak tento mladík hýří aktivitou. Schopnost tvořivosti má na jedničku, jeho přesné přihrávky jakbysmet, při přímém kopu měl trochu smůly. Poctivě se vracel do obrany a i přes to, že je v Chelsea pouhých 17 dní, tak  zónovou linii držel parádně. Velmi výhodná koupě od Andrého.

Nicolas Anelka - 6 - Nicolas se musí cítit jako na houpačce, jednou je dole, jednou nahoře. Dnes to byla to horší varianta. Nedokázal podržet míč, což se od hrotového hráče vyžaduje, a když už to dovedl, tak to bylo jako vždy, mazlení s míčem, za což mu všichni nadávají. Komplikuje sobě i spoluhráčům tak život. I jeho pokusy o střely byly opožděné, a tudíž byly zblokovány. Dnes mu to prostě nešlo.

Daniel Sturridge - 8,5 - Krásný výkon v podobě anglického mladíčka. Když dostal míč, nebál se něco vymyslet a zamotat hlavu obraně domácích. Ukázal i skvělý přehled svým přenášením míče ve složitých situacích. A zvýšení na 0:2? Absolutní paráda, kterou by si dovolil málokdo a nejen
v jeho letech, klobouk dolů. Podle mě společně s Lukakuem a Matou budou během následujících let tvořit jeden z nejlepších útoků na světě. Co bych mu vytkl, tak je někdy zbytečné mazlení s míčem.

Florent Malouda - 5,5 - 30. minut na hřišti je pro Maloudu asi málo, až na jednu střelu, nevyprodukoval nic zvláštního, překvapivého, a proto si zaslouží takovou známku.

Fernando Torres - 3 - Nene, takhle to nepůjde. André Villas-Boas to ví určitě také, že Torresovi vyhovuje víc, když nastoupí od začátku zápasu. Dnes ve vápně běhal jako splašený kůň, absolutně nevěděl, kam si má naběhnout, a proto i Malouda nevěděl, kam nahrávat. V nastaveném čase navíc při přečíslení 3 na 1 absolutně nechápavě vyslal nepřesnou přihrávku na Lampse, který by šel sám na golmana.

Oriol Romeu - 6 - Na hřišti strávil necelých 15 minut, během kterých ani mnoho ukázat nelze. Stejně jako u Meirelese šlo poznat, že se jedná o debut a zbytečně přihrával do zadu, i když šance jasně vyzívala na přihrávku dopředu.

Muž zápasu: Juan Mata

Přečtěte si také:


Karma body: 1. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    KrabCZ

    Torresovi může dát za 1 jenom cvok...a koukám, už jich tu bylo 33 :-/

    odpověz na tento komentář* * *84.42.128.94 Sobota, 10.09.11, 19:30:05
  2. avatar
    Zzepa

    Jesli má být Chelsea úspěšná, musí odejít Torres. NEjlepší by bylo, kdyby se vrátil do Atlética na hostování a pokud by se chytil, André by si ho povolal za půl roku zpět.

    odpověz na tento komentář* * *89.102.100.199 Neděle, 11.09.11, 12:28:23
  3. avatar
    KrabCZ

    Zzepa: Souhlasím s tebou. Poslat ho na hostování, ať se pokusí rozehrát...

    odpověz na tento komentář* * *84.42.128.94 Neděle, 11.09.11, 13:24:35
  4. avatar
    Drebin

    Teda vy mu dáváte. Chyba neni v Torresovi, je to hráč kterej potřebuje dostat dobrou přihrávku, pak dává góly. Ale od Lamparda, kterej je letos tragickej, defenzivního Ramirese a Mikela, zabydlujícího se Meirelese, zmatenýho Kaloua (v přípravě) nebo průměrnýho Maloudy se jí prostě nedočká. Ale klidně bych se vsadil že až začne hrát vedle Maty, Meireles se rozkouká a Lampard třeba chytne formu, budete mu dlužit omluvu. :)

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: KrabCZ — #5
    * * *90.179.46.109 Úterý, 13.09.11, 11:53:50
  5. avatar
    KrabCZ

    odpověď na komentář od: Drebin — #4 Jinými slovy jsi napsal, že Torres je hráč na nic. To i já, když dostanu dobrou nahrávku, tak umím vstřelit gol. To uměj totiž všichni. Kvalitní hráči jsou ti, kteří si poradí i s nahrávkou na ho*no. A když je třeba, doběhne si pro míč třeba i k Čechovi do náruče. Torres bejval dobrej. Ale teď je to už pouhá nicka...Jinak Ramires rozhodně deff není.

    odpověz na tento komentář* * *91.214.158.1 Úterý, 13.09.11, 14:09:15
  6. avatar
    Drebin

    jinými slovy jsem napsal že momentálně na nic je Lampard, Malouda, Kalou atd. Je ale hodně málo útočníků který daj gól bez přihrávky. Co třeba Sturridgův gól? Dal by ho kdyby mu to Meireles dal na půlce? A jestli dáš gól po každý dobrý přihrávce, běž kopat za Barcu, takový tam prej hledaj. Všichni to určitě neuměj. Už zmiňovanej Kalou zavírá oči a pálí kam ho napadne.
    Pokud bude dneska sestava 1-2,4,26,3-7,16,8-10,9,23 bude Torres jeden z nejlepších. A jestli je nicka, jak je teda možný že na Stoke byl nejlepší hráč?

    odpověz na tento komentář* * *90.179.46.109 Úterý, 13.09.11, 16:57:55
  7. avatar
    KrabCZ

    Kalou nikdy do Chelsea neměl jít. Je to hráč na nic. Lamps nemá formu a doufám, že ji zase najde. Malouda hraje to svoje.
    Koukám ty Torrese opravdu miluješ. Říkám to pořád... Jméno dělá divy. Když hráli proti Stoke, tak hráli všichni pěkný kulový. Torres hrál to co obvykle...sem tam si pohrál s míčem a kopnul míč někam do háje. Neumí střílet = útočník na nic, i kdyby s míčem uměl zpívat :-/

    odpověz na tento komentář* * *84.42.128.94 Úterý, 13.09.11, 19:27:20
  8. avatar
    Drebin

    Miluju Essiena, Torrese beru jako jednoho z mnoha. Ale vim že Chelsea může hodně pomoct. Tak se mi nelíbí když ho někdo soudí podle půl roku. Neumí střílet, k ničemu, odejít na hostování. pryč s nim.... A co dneska? Měl pár šancí a hlavně přihrával na oba góly.

    odpověz na tento komentář* * *90.179.46.109 Úterý, 13.09.11, 23:48:12
  9. avatar
    KrabCZ

    Měl pár šancí které co? :-D Neproměnil... říkám, neumí střílet. Já bych ho roztavil a prodal. A koupil za něj mladšího útočníka, kterej je ve formě a kterej se může i dále rozvíjet. Řekněme někoho, kdo má proporce třeba Messiho. Tedy menší, ale obratnej a rychlej. Mohutnýho už máme Drogbu a Lukaku...

    odpověz na tento komentář* * *91.214.158.1 Středa, 14.09.11, 12:44:51
  10. avatar
    Drebin

    Jak ty řikáš, jméno dělá divy. Včera 0+2 a i tak si myslíš že nemá v Chelsea co dělat. Kdyby tak hrál Drogba, budeš řikat že to byl nejplatnější hráč na hřišti.

    odpověz na tento komentář* * *90.179.46.109 Středa, 14.09.11, 13:11:50
  11. avatar
    Drebin

    Očima Čecha :)
    Výbornou práci odvedl Torres, který na oba góly parádně přihrál. Sám se navíc dostal do několika šancí a ke gólu mu chybělo málo.“

    odpověz na tento komentář* * *90.179.46.109 Středa, 14.09.11, 13:20:25
  12. avatar
    KrabCZ

    Čech nemůže říct, že jeho výkony stojej za nic. To by pak v klubu nebyla moc dobrá atmosfera. Jinak jak už jsem x krát psal... První přihrávka byla totálně zvoraná. Měl štěstí, že si pro to Luiz perfektně doběhl a krásně to umístil. Druhá přihrávka se prostě zkazit nedala. Přihrával z 2 metrů na totálně neobsazenýho hráče. Sorry, ale tohle bych tam zvládl udělat i já. Furt nevím, proč mě tam Abramovič nepostaví, řekl bych si ještě k tomu poloviční plat.
    Každopádně abych nebyl na něj pořád zlej...Byl ve správný čas na správném místě, z kterého mohl přihrát. Ovšem tam ho postavil trener, tak taky to není jeho 100% zásluha :-D

    odpověz na tento komentář* * *91.214.156.1 Středa, 14.09.11, 14:06:49

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk