Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení hráčů

Sobota, 03.12.11 - 16:01:11 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 2757x - přidal: EQUULUS
Chelsea v dnešním zápase 14. kola anglické Premier League ukázala, že Newcastle na vlastním stadioně není neporazitelný, když dokázala zvítězit 3:0. Přinášíme Vám hodnocení hráčů z pohledu redaktora a pro srovnání hodnocení podle Goal.com.

Petr Čech - 7 (6,5 podle Goal.com) -  Jednou svým skvělým reflexem podržel Chelsea, ale jednou také svým ne příliš dobrým výběhem pěkně zavařil, když zachranovat musel až Terry. Co se týče výkopů, tak většina z nich byly přesné.

Branislav Ivanović - 7,5 (6,5)- Brano hrál dnes na pravé obraně opět skvěle, strašně těžko se přes něj procházelo, směrem dopředu také šel vidět. Sice za zápas měl jednu nebo dvě nepřesné přihrávky, ale svými obrannými schopnostmi to napravil.

David Luiz - 6,5 (4) - David byl dneska nejhorším obráncem Chelsea, zřejmě ho poznamenal zákrok ze 4. minuty, za který viděl jen žlutou kartu, mohl být rád, že neodešel již ve 4. minutě do sprch. V zápase pak pár chyb udělal, ale také párkrát skvěle zakročil. Luiz měl i pokusy o pěkné výběhy, ty ale ztroskotaly na obraně domácích.

John Terry - 7,5 (7) - John po delší době předvedl výkon hodný kapitána Blues. Nejenže dneska skvěle bránil a v potřebných chvílích zaskočil za Luize, ale i zaskočil za chybujícího Čecha a na brankové čáře zabránil brance. O jeho přesných dlouhých křižných pasech, kterým skvěle přenášel hru, nemusím mluvit.

Ashley Cole - 7 (7) - Sympatický výkon od Ashleyho, který za celý zápas udělal tolik sprintů po levé lajně, že musí znát každý milimetr levé lajny. Zdá se, že s Matou si skvěle rozumí. V problémových situacích nezpanikařil a odehrál míč vklidu po zemi. Jen bych mu vyčetl, že Obertan si ho někdy až moc snadno obešel.

Oriol Romeu - 7,5 (7) - Krása sledovat tohoto mladého defenzivního záložníka, který má  sebevědomí na úrovni Franka Lamparda. Dovolit si kličku mezi dva hráče není problém, jeho bránící schopnosti byly dnes opravdu znát, zastavil hodně útoků již před vápnem. Míče rozdává až na výjimku vždy přesně do nohy.

Ramires - 8 (6,5) - Ramires dnes ze záložní řady lehce vynikal. Krásnými pasy vysílal Sturridge. Sám měl jednu obrovskou šanci, jenže nedokázal proměnit. A dnes hrál Ramires skvěle do obrany, asi třikrát skvěle zakročil již před vápnem a stejně jako Romeu tak zabránil šancím domácích.

Frank Lampard - 7 (5,5)- Frankie asi z důvodu odpočinku byl vystřídán již v 60. minutě, do té doby odváděl ale dobrou práci. Sníženou známku má hlavně za neproměněnou penaltu, i když nebyla kopnutá špatně. Pro míče si nabíhal, jak je tomu u něj zvykem a při napadání byl opět v popředí a řídil celou zónu.

Daniel Sturridge - 8 (8,5) - Danny byl hráč, který dnes šel vidět. Jako gepard se pohyboval po hřišti, obzvláště do útoku, jenže nedokázal proměnit čtyři obrovské šance a rozhodnout tak zápas dříve. Zařídil v prvním poločase i penaltu, kterou Lamps neproměnil.

Didier Drogba - 6,5 (7) - Didier i přes to, že dal gól, tak spolu s Luizem byl nejslabším článkem na hřišti. Až na ten skvělý okamžik z 38. minuty nic nepředvedl, spíše naopak, většina přihrávek skončila na kopačkách soupeře, uvolnit se jeden na jednoho nedokázal. Ale jeho gol na 1:0 byl krásný, o tom žádná...

Juan Mata - 8,5 (8) - Muž zápasu. Směrem dopředu skvělý, stejně tak dozadu. Juan hrál s neskutečným přehledem, na Drogbovu branku přihrál, poslal další skvělé přihrávky svým spoluhráčům, jenže ti šance neproměnili. Snížené body má za chvilkové zaspání, kdy zbytečně dlouho držel míč na kopačce a přišel o něj, to bylo ale jen ve třech případech.

Raúl Meireles - 7 (6,5) - Když došel na hřiště, tak to nebylo ono, nedařili se mu přihrávky, nic, poté se ale oklepal a dalo by se říct že i asistoval u třetí branky, když skvěle stopl výkop Čecha.

Salomon Kalou - 7,5 (7) - Salomon za těch 20 minut předvedl poměrně slušný výkon, nic moc  ani nepokazil. Navíc byl to on, který dokázal podruhé prostřelit domácícho golmana, který odchytal skvělé utkání.

Fernando Torres - 7 (6,5) - Na hřišti byl jen 15 minut, ale přesto se do pár šancí dokázal dostat. Kdyby byl více dravější, mohl i on skórovat. Nahrál na gol Kalouovi, dnes se i nabízel a vracel do zadu.

Co si myslíte Vy? Kdo je blíže pravdě? Redaktor nebo Goal.com? Nebo má z části pravdu redaktor, z části Goal.com? Napište i Vy vlastní hodnocení do komentářů.

Přečtěte si také:


Karma body: 2. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    dodge

    K neproměněným penaltám nutno uvést citát jednoho z nejlepších brankářů historie kopané, Františka Pláničky: Penalta se nedá chytit, dá se jen špatně kopnout.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: Frantiny14 — #5
    * * *94.112.16.17 Sobota, 03.12.11, 17:46:45
  2. avatar
    Maloudacz

    přesně to jsem čekal že to někdo řekne podle mě je to blbost lamps to kopl dobře ale kruul predvedl este lepsi zakrok

    odpověz na tento komentář* * *78.80.84.93 Sobota, 03.12.11, 18:07:18
  3. avatar
    dodge

    Plánička o chytání penalt zřejmě nic nevěděl když řekl takovou "blbost, že.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: EQUULUS — #4
    * * *94.112.16.17 Sobota, 03.12.11, 18:10:54
  4. avatar
    EQUULUS

    odpověď na komentář od: dodge — #3 řeknu to tak, kdyby golman šel na druhou stranu, tak komentátor a my všichni řekneme: Krásně kopnutá pencle... Ale kdyby ve fotbale neexistuje... Beztak nejlepší penalty jsou doprostřed pod břevno :) Lamps má ale štěstí, že jsme to vyhráli, jinak by mě nasral :)

    odpověz na tento komentář* * *62.107.65.2 Sobota, 03.12.11, 18:35:55
  5. avatar
    Frantiny14

    odpověď na komentář od: dodge — #1 Plánička byl gólman skvělý, ale nemůžu s ním souhlasit. Když míč neletí ránou do šibenice, vždy je šance, že gólman směr vystihne. A ono těch směrů zase tolik není, viďte... Je to prostě o tom zmást očním kontaktem či řečí těla brankáře, poslat míč dost silně a umístit ho. Lampard ho poslal víceméně přesně po zemi k pravé tyči, takže pochopitelně předpokládal, že Krul nechytí. Ovšem už mířím částečně i k tématu článku, protože právě Krul byl pro mě mužem zápasu, i když pustil tři góly. Nikdo jiný na hřišti tolik nevynikal (tedy kromě Dannyho, ale ten si to částečně zkazil těmi šancemi).

    odpověz na tento komentář* * *109.80.225.26 Sobota, 03.12.11, 18:51:09
  6. avatar
    dodge

    Jaképak zmatení brankáře, profesinální hráč musí umět kopnout penaltu nechytalnou střelou do šibenice, všechno ostatní jen jenom hra na náhodu.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: Frantiny14 — #7
    * * *94.112.16.17 Sobota, 03.12.11, 18:56:41
  7. avatar
    Frantiny14

    odpověď na komentář od: dodge — #6 Proč to tam teda všichni ti profíkové nekopají? :))

    odpověz na tento komentář* * *109.80.225.26 Sobota, 03.12.11, 19:08:17
  8. avatar
    KrabCZ

    Je to tak, že to Lamps prostě podě.lal. Furt střílí do dvou míst. Buď levé dolní část, nebo pravá dolní část. To to neumí narvat pod břevno omg??

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: FrankieLamps08 — #10
    * * *84.42.128.94 Sobota, 03.12.11, 19:25:59
  9. avatar
    Maloudacz

    já chytám sice jen kraj ale vim jak se kopou a chytaj penalty souhlasim s equulusem kdyby kruul skočil na druhou stranu hned by vsichni jasali jak to dobre kopl ale on to kopl dobre tohle byla dobra strela jen proste kruul este lip chytil jo a ono neni taky nejlehci narvat jebu pod brevno do sibenice nejlepsi je pekne po zemi k tyci a ranu krabcz a on to nekope jenom po zemi on kope i doprostred nahoru ale penalta neni o tom ze na zacatku zapasu si to naplanujete kam strelite to je proste podle situace on se rozhodne tesne pred tim nez to kopne a vetsina treneru vam stejne rekne at strilite ostrou ranu k tyči

    odpověz na tento komentář* * *78.80.84.93 Neděle, 04.12.11, 09:02:36
  10. avatar
    FrankieLamps08

    odpověď na komentář od: KrabCZ — #8 jasně že to umí, viz poslední zápas s MUFC, ale sám víš Krabe, že i tak je penalta loterie, a nikdo ani Lamps neni 100%, nicméně myslím, že to už je 2. neproměnněná penalta v řadě, takže jak řikáš měl by si Frankie třeba proti Valencii napravit sebevědomí, jednou Kadlecovskou dělovkou pod břevno.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: KrabCZ — #12
    * * *90.180.179.168 Neděle, 04.12.11, 12:49:17
  11. avatar
    Zugis

    Já už fakt nevím co si mám myslet ikdyby Lamps dal 3 vlastní góly tak ho snad budou všichni chválit. Jeho výkon podle mě nebyl vubec chválihodný. Nedal penaltu navíc mi připadal pomalý a krom toho že jednou vyslal Sturridge tak toho moc nepředvedl a pak je nasranej když je vystřídán. Nevím čemu se diví. Měl by se probrat.

    odpověz na tento komentář* * *77.48.228.1 Neděle, 04.12.11, 21:39:43
  12. avatar
    KrabCZ

    odpověď na komentář od: FrankieLamps08 — #10 Spíš bych dal na penalty někoho jiného. Přijde mi, že je při nich rozhozenej. Kdyby to byla první...ale to už je druhá za sezonu. Vyzkoušel bych třeba Luize. A nebo Dana.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: FrankieLamps08 — #13
    2. na tento komentář odpověděl: EQUULUS — #14
    * * *91.214.158.1 Pondělí, 05.12.11, 07:40:35
  13. avatar
    FrankieLamps08

    odpověď na komentář od: KrabCZ — #12 to já teda ne Krabe, Frank je pořád nejinteligentnější a jeden z nejzkušenějších fotbalistů Blues a to při penaltách dost rozhoduje, pro mě je to pořád hl. exekutor všech penalt. Luiz nedal třeba proti Genku a s Danym nwm, sice dává góly, ale taky toho dost nedá.

    odpověz na tento komentář* * *90.180.179.168 Pondělí, 05.12.11, 18:11:08
  14. avatar
    EQUULUS

    odpověď na komentář od: KrabCZ — #12 Naprosto souhlasím s FrankieLampsem08... Je pravda, že dříve, když šel kopat pencli Frank,tak sis pomyslel: To je prostě 100% gol...a teď si řekneš: Franku, prosím, dej to... Ale jak říká FL08, tak Luiz kopal jednu a nedal a Danny ted proti Newcastlu ukázal, že neumí dávat téměř samostatné nájezdy :)...Já bych dával maximálně kopat penalty Matu...ten je chladnokrevný, razanci má :)

    odpověz na tento komentář* * *62.107.65.2 Pondělí, 05.12.11, 20:52:59

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk