Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení Hráčů

Neděle, 08.05.11 - 20:02:46 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 3802x - přidal: Zugis
Chelsea dnes prohrála na Old Trafford s Manchesterem United 2:1. Napište i vy do komentářů své názory na výkon hráčů Blues.


Čech 8,5 - Český golman v zápase dělal, co mohl. Řekl bych, že čaroval, ale bylo to marné. Bohužel pustil za svá záda dva míče, které neměl šanci chytit. Jinak tým hodně krát podržel a myslím si, že všichni hráči CHelsea mu mohou být vděční za to že tento zápas skončil jen 2:1 pro Manchester.

Ivanovič 6 - V zápase se mu moc nedařilo a rozhodně nepodal nejlepší výkon. Často fauloval a může být rád, že nedostal červenou. Měl velké problémy s některými hráči Manchesteru, rozhodně nemůže být se svým výkonem spokojený.

Luiz 5 - Dnes nepředvedl dobrý výkon. Nepočínal si moc jistě a nedokázal v úvodu utkání Hernandezovi ve vstřelení úvodní branky utkání. Myslím si že měl největší podíl na prvním gólu. Řekl bych, že bylo jedině dobře, že byl o poločase stažen ze hry.

Terry 5,5 - John dnes nepředvedl zrovna jistý výkon. Očividně nebyl ve své kůži. Měl obrovské potíže s bráněním hráčů Manchesteru a někdy se do těch potíží dostal svojí vinou. Se svým výkonem nemůže být spokojený, opravdu nehrál dobře.

Cole 4,5 - Dnes předvedl katastrofální výkon, Valencia si s ním dělal co, se mu zachtělo. Dnes to opravdu nezvládal a může být rád, že ty jeho chyby vždycky někdo dokázal v poslední chvíli s velkýmy problémy zneškodnit.

Když shrnu výkon obrany, tak ta dnes hrála opravdu špatně. Nevím čím to bylo, ale myslím si, že to bylo tím, že to hráči psychicky nezvládli.

Mikel 5 - Také to dnes u něj nebylo nějak slavné, moc toho nepředvedl. V utkání s Tottenhamem se mi moc líbilo, jak sbíral míče, ale dnes se mu to moc nedařilo. Hra na něj byla dost rychlá, nicméně pomáhal obraně žehlit ty jejich chyby. Rozhodně nic nepokazil, ale ani neukázal.

Essien 5,5 - Dnes se mu moc nedařilo. Snažil se bránit, no ze začátku sed mu to moc nedařilo několikrát zbytečně ztratil míč, ale pak se trochu srovnal a hrál lépe, ale nebylo to ono. Ke konci utkání asi nemohl nebo nevím proč, ale prohodil se s Johnem Terrym a hrál stopera a Terry hrál místo něj středního záložníka.

Lampard 6 - V prvním poločase absolutně neviditelný. Ve druhé půli se zlepšil a začalo ho být vidět, ne moc, ale aspoň trochu. Nemůžu si pomoc,t podle mě už delší dobu nehraje moc dobře. Od hráče jeho kalibru bych očekával víc, ale nakonec vstřelil branku. Rozhodně dnes na hřišti patřil k těm lepším.

Výkon záložní řady nebyl vůbec dobrý. Celá záloha Chelsea byla hlavně v prvním poločase nevýrazná a proto také Manchester dokázal vstřelit dvě branky. Já osobně si myslím, že hlavním problémem Chelsea je nevýrazná záložní řada, protože záloha je srdce týmu a když záloha nic nevymyslí, tak jak mohou útočníci střílet branky.

Malouda 7 - Dnes hrál celkem dobře. Dnespodlemě patřil  k nejlepším hráčům Chelsea na hřišti. V první půli bylo vidět hlavně jeho a Drogbu, jinak nikdo jiný tam nedokázal nic udělat. Snažil se potáhnout míč a odcentrovat nebo přihrát a pomáhal sbírat míče. Podle mě odvedl průměrný výkon.

Kalou 5 - Kalou se mi dnes nelíbil. Nic krom jeho pár zahozených šancí neukázal, ještě ho při druhém gólu vykoupal Giggs. Předvedl opravdu slabý výkon a podle mě by takový hráč neměl být členem základní sestavy.

Drogba 8 - Podle mě nejlepší hráč Chelsea v dnešním zápase. V prvním poločase byl jediný, kdo dokázal nějak zahrozit. Líbila se mi jeho bojovnost a odhodlanost. Hrál dobře, jen se mu nepodařilo golově prosadit a šance na to měl, ale v koncovce ho provázela smůla. Ke konci zápasu už se mu moc nedařilo, asi už nemohl, ale přesto bojoval a to je podle m inspirující.

Alex 7,5 - Alex byl podle mě nejlépe hrající obránce v dnešním zápase. Jeho příchod na hřiště Chelsea hodně pomohl. Skvěle bránil a také zachránil několik tutovek Manchesteru. Podle mě měl hrát od začátku, ale to je těžké posuzovat, když je po zranění a tak dlouho nehrál.

Ramires 7 - Jeho příchod na hřiště byl přínosem pro hru dopředu, kterou výrazně oživil. Dokázal potáhnout míč a odcentrovat, Podle mě měl být v základní sestavě.

Torres 6 - Ve hře nahradil nevýrazného Kaloua. Taktéž nebyl moc výrazný, ale dostal se do pár šancí, které nedokázal proměnit. Mně se nelíbilo to, že nedokázal přesně přihrát. Fernando opravdu není ve formě a navíc tým na něj není zvyklý hrát. Je to škoda podle mě by měl hrávat útočné duo s Drogbou.

Hráč zápasu : Petr Čech


Přečtěte si také:


Karma body: -1. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    Frenkies

    Nevim no, podle mě byl Alex i nejlepším hráčem na hřišti ! :) Podal skvělý výkon, bez něj to mohlo být i víc jak jen 2:1

    odpověz na tento komentář* * *46.174.152.112 Neděle, 08.05.11, 20:27:33
  2. avatar
    Frantiny14

    Ivanovičovi bych známku dost snížil, kdyby dostal červenou v prvním poločase nikdo by se nemohl divit...

    odpověz na tento komentář* * *90.178.159.7 Neděle, 08.05.11, 20:54:30
  3. avatar
    EQUULUS

    Zugi, to hodnocení je fakt dost divné!... Kalou má známku 5? ses po... né?... Ten si zasloužil tak 2! Co dostal,to ztratil...2 střely na bránu rychlostí 5km/den...Frankie má mít větší...Torres taky...Didi nepředvedl výkon na 8! to ani náhodou....atd atd atd.!

    odpověz na tento komentář* * *77.48.59.133 Pondělí, 09.05.11, 07:12:49
  4. avatar
    KrabCZ

    Cole 4,5 - "Dnes předvedl katastrofální výkon..."
    Pokud admini nezačnou známkovat dle slovního hodnocení, tak už opravdu nemá smysl, na tyto stránky chodit! Pod katastrofálním výkonem si představuju známku 1-2!!

    1- Proč byl vůbec na hřišti?
    2- Příšerný výkon
    3- Špatný výkon
    4- Podprůměrný výkon
    5- Průměrný výkon
    6- Nadprůměrný výkon
    7- Velkmi dobrý výkon
    8- Výborný výkon
    9- Excelentní výkon
    10- Nejlepší výkon do této doby

    A každý hráč se hodnotí individuálně! Například hráč xy, který ve svém nejlepším výkonu předvede výkon, jako průměr hráče zž, tak má dostat 10ku a hráč zž 5ku...

    odpověz na tento komentář* * *84.42.128.94 Pondělí, 09.05.11, 12:06:08
  5. avatar
    Petric32

    je vidět, že někteří tady chodí, jen aby si v hodnocení ponadávali. Tak tu nechoď, jdi si na devilpage třeba, nám je to víš kde.
    Ale hodnocení je fakt většinou trochu mimo

    odpověz na tento komentář* * *213.29.147.208 Pondělí, 09.05.11, 13:19:59
  6. avatar
    frank lampard008

    škoda tenhle rok bez titulu velka škoda ale musíme se schpit a hrat dál.

    odpověz na tento komentář* * *81.19.46.234 Pondělí, 09.05.11, 13:42:40
  7. avatar
    KrabCZ

    Petric32: Ono je to podle tebe v pohodě? Omg, uvědom si, že to není stránka pro pár lidí. Ale pro fanoušku Chelsea. Ať už zatvrzelý, nebo jen pro ty, kteří se na ní sem tam podívaj a chtěj o ní zjistit něco nového. A myslím, že vůči všem fanouškům by bylo opravdu fér hodnotit jak číselně, tak slovně na stejné úrovni a nikomu nenadržovat, nebo naopak ho potápět.
    Ostatní články se mi tady líbí, ale u hodnocení vždy zuřím. A po tomto už sem opravdu musel napsat pomocnou tabulku. A pokud bude třeba, tak ji tady budu spamovat pokaždý...

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: EQUULUS — #9
    * * *84.42.128.94 Pondělí, 09.05.11, 19:04:43
  8. avatar
    Petric32

    no v pohodě ne, taky jsem pod ten svůj komentář napsal dodatek, že to většinou bývá mimo. Myslím, že to můžu říct --> na tyhle dva zbývající zápasy už ne, ale od nové sezony plánujeme hodnocení zcela jinak. A to ať si každý čtenář sám zvolí známku od 1 do 10 podle přidělené slovní stupnice ;) poté budou zveřejněny výsledky

    odpověz na tento komentář* * *213.29.147.208 Pondělí, 09.05.11, 20:02:08
  9. avatar
    EQUULUS

    odpověď na komentář od: KrabCZ — #7 KrabCZ máš naprostou pravdu...ty hodnocení jsou od Zugise naprosto mimo...Jak vidím,tak on asi nemá rád Lampse,Torrese...např. Didiho miluje...ten dostal 8 za výkon, kde měl dostat 5-6... Určitě s tím něco uděláme :) Na příští sezonu chystame novinku,jak již výše zmínil Petrič :)

    odpověz na tento komentář* * *77.48.59.133 Pondělí, 09.05.11, 22:04:40
  10. avatar
    KrabCZ

    Tak bezvadný:-) Jsem na ní zvědavej :-)

    odpověz na tento komentář* * *84.42.128.94 Úterý, 10.05.11, 09:47:17

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk