Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení Hráčů

Sobota, 16.04.11 - 17:45:13 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 3222x - přidal: Zugis
Chelsea dnes porazila West Bromwich ALbion 3:1. Napište i vy do komentářů své názory na výkon hráčů Blues.

Čech 7 - Petr odvedl dobrý výkon. Za obdrženou branku nemohl a taky s ní ani nemohl moc udělat, protože Odemwingie svoji střelu opravdu skvěle umístil. Čechíno podal stabilní a vyrovnaný výkon. Svůj tým několikrát podržel.

Ivanovič 7 -  Brano se snažil a nehrál špatně. V obranné činnosti si počínal skvěle. Taktéž podporoval útočné akce svého týmu. Vyvážel míče, centroval, zkrátka odvedl dobrý výkon.

Luiz 7,5 - Odehrál dobrý zápas. Předvedl odhodlaný, vyrovnaný a hlavně soustředěný výkon. Jen jednou se tam nedohodl s Terrym a z té akce pak Chelsea obdržela branku. Jinak si David počínal dobře, měl i jednu šanci po Drogbově přímém kopu, ale nevyšlo mu to. Líbilo se mi, jak hrál zvlášť jeho přesné pasy na útočníky Chelsea.

Terry 6,5 - Nevím co se u něj děje, ale rozhodně to není on. Nepodává jisté výkony a ani si jistě nepočíná. Z jeho předvedených výkonů lze vyčíst, že není ve své kůži. V dnešním zápase se nedohodli s Luizem, a taky to tak podle toho dopadlo. Doufejme, že se dostane do formy a zase bude podávat skvělé výkony.

Cole 8 - Odehrál skvělý zápas, ve kterém odvedl taktéž skvělý výkon. Levá strana Chelsea dělala, West Bromwichi velké problémy. Cole s Maloudou spolu skvěle kombinovali a posílali do šestnáctky Albionu přesné a hodně nebezpečné centry. Se svým výkonem může být více než spokojen.

Lampard 6 - Ze začátku zápasu se mi nelíbilo, jak hrál. Jen ztrácel míče a nedokázal se prosadit, ale pak zahrál jeden nebezpečný volný přímý kop a začal se pomalu chytat, své snažení završil vstřelenou brankou na konci prvního poločasu. Nebyl to ten starý Frank, kterého všichni známe, ale rozhodně odvedl lepší výkon než proti Manchesteru v utkání ligy mistrů.

Mikel 6,5 -  Já osobně Mikela vůbec nemusím a nemám ho rád, protože se mi nelíbí, jak hraje a podle mě takový hráč nemá v Chelsea co dělat. Je to typ hráče co nic nevymyslí, sice sbírá míče a pomáhá obraně, ale když sebere míč, tak vzápětí špatně přihraje, ale dnes tak špatně nehrál. Neříkám, že hrál dobře, ale hrál i hůř. Každopádně jeho přesné centry na Drogbu byli v dnešním zápase platné. Dnes se mi líbilo, jak bránil a překvapil mě, že neztrácel míče. Dnes odehrál dobrý zápas.

Essien 6,5 - Stále to není ten Bizon, kterého všichni známe. Pořád se nedostal do formy po svém dlouhém a vleklém zranění. V dnešním zápase se mi  moc nelíbil. Prohrával vzdušné souboje, ztrácel míče. Nebylo to prostě ono.

Malouda 8,5 - Floro dnes hrál opravdu znamenitě. Tvořil útočné akce, dokázal podržet míč, jeho centry byly opravdu nebezpečné a hlavně jich bylo hodně. Podobně jako dnes hrál v minulé sezóně, doufejme, že jeho výkony nadále porostou. Jen škoda, že svůj skvělý výkon nezavršil brankou. Jednu vyloženou šanci mu sebral Lampard, no co dodat? Byla to opravdu škoda. Rozhodně to byl dnes nejlepší záložník Chelsea, bylo ho plné hřiště.

Drogba 9 - Drogbovi dnes taktéž vyšel zápas. Výkony, které podává, nadále rostou, vstřelil jeden gól a druhý zařídil. Byl vskutku nebezpečný, obrana WBA s ním měla velké potíže. Jen tak dál Didi a věřím, že na konci sezony skončíme na 2. místě tabulky Premiere League.

Kalou 7 - Salomon podal určitě lepší výkon, než proti Manchesteru. Nebylo to pravé ořechové, ale snažil se. Docela slušně kombinoval a rychle se pohyboval, nakonec vstřelil branku. Zkrátka nezazářil, ale ani nezklamal.

Bosingwa, Torres a Benayoun nehodnoceni. Hráli příliš krátce.

Hráč zápasu : Didier Dorgba


Přečtěte si také:


Karma body: -1. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    kl27

    nechybí tady JOHN TERRY?

    odpověz na tento komentář* * *213.235.145.94 Sobota, 16.04.11, 18:09:37
  2. avatar
    EQUULUS

    Zugi, opět s tebou nesouhlasím a to silně :)
    S Čechiněm souhlasím.
    Ivanovičovi se moc zápas nevyvedl, tomu bych ještě možno dal známku 6,5, ale budiž.
    Ale Luiz 7,5? Ten byl nejhorším hráčem na hřišti dneska. První gól byl z 85% jeho, uplně zbytečně proti utočníkovi vyrazil. Poté tam měl 2 obranné chyby, ze kterých mohlo být snížení. Zasloužil si 6.
    Cole 8- Ano. Ten odehrál moc skvělý zápas, až na pár drobnoučkých chybiček hrál neskutečně. Nikdo přes něj nepřešel a tak jako za staré dobré Chelsea konečně skvěle centroval a po levé straně pendloval.
    Lampard 6? Vůbec. Sice se mu prvních 15 minut nedařilo,tak jako téměř všem, ale poté to byl hlavní tvůrce hry,rozdával skvěle balóny, konečně odehrál dobrý zápas. Podle mě Lampard 8.
    Mikel dle mého názoru 7. Odehrál dobrý zápas, hrál o trochu lépe než Ivanovič.
    Essien 7,5. ten hrál skvěle, až na ztrátu míče v 81.minutě hrál jak v obraně, tak ve středu skvěle, odvedl práci, která se tak moc necení, ale hodněkrát stál na pravém místě.
    Malouda 8,5. Dal bych mu 8,ale budiž :)
    Drogba 9? Prvních 20min. jasně nejhorší hráč, nic se mu nedařilo, ani jednou dobře nestopl míč, ani jednou dobře nenahrál, jednu střelu z marnosti 8m nad bránu měl,to bylo všechno. Ale poté to byl pravý Didi, jako v úterním duelu :) Takže Didi podle mě 8,5.
    Kalou 7. S tím by se dalo souhlasit :)
    No a Terry, který tu není, by si dle mě zasloužil tak 7. První poločas se mu nevyvedl moc, poté se zlepšil a hrál dobře. Při prvním gólu si na to měl dávat pozor,ale to se stane :)

    odpověz na tento komentář* * *77.48.59.133 Sobota, 16.04.11, 18:23:36
  3. avatar
    kl27

    Super už byl JOHN dodám.Děkuju

    odpověz na tento komentář* * *213.235.145.94 Sobota, 16.04.11, 18:31:20
  4. avatar
    Petric32

    hodnocení lamparda mi přijde divné. Píšeš, že určitě lepší než proti United, ale známku má za oba zápasy stejnou ;)
    A taky, když si přečtu text k essienovi a lampardovi, tak nevím, proč má Ess o půl bodíku více. Vycházím jen z hodnocení, ne ze zápasu v tomhle

    odpověz na tento komentář* * *213.29.147.208 Sobota, 16.04.11, 19:01:49
  5. avatar
    Zugis

    Miro nesouhlasím s tebou. Já vím, že máš Lamparda rád ty jsi mu navalil aj minule stejnou známku jak já dnes a minule měl dostat tak neco mezi 3-4 protože se tam motal jak kača v čepici. Dnes hrál o trochu líp, ale je v prdeli totálně. To že dal gól a pak se jak tak chytl z něj nedělá super hráče bohužel. A Lampard má stejné hodnocení jak to minulé protože to minulé hodnocení jsem nepsal já. Já bych mu proti Manchesteru dal známku 3-4 protože to byla hrůza.

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: EQUULUS — #7
    * * *77.48.228.1 Sobota, 16.04.11, 19:20:08
  6. avatar
    Kopr

    Jediné s čím nesouhlasím je Lampard, jinak bych řekl +/- to samé.

    odpověz na tento komentář* * *88.102.57.3 Sobota, 16.04.11, 19:21:59
  7. avatar
    EQUULUS

    odpověď na komentář od: Zugis — #5 Každý má jiný názor, ale asi nevidíš ty přihrávky, jak běhá po hřišti, jaké dělá obranné zákroky atd atd. :)

    odpověz na tento komentář* * *77.48.59.133 Sobota, 16.04.11, 19:39:51
  8. avatar
    Petric32

    Zugi sorry :) nedošlo mi hned, že si to posledně nedělal ;)

    odpověz na tento komentář* * *213.29.147.208 Sobota, 16.04.11, 20:20:56

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk