Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení hráčů

Sobota, 23.04.11 - 20:55:43 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 3773x - přidal: Kopr
Hráči Chelsea předvedli dobrý výkon a vyhrála doma s West Hamem 3:0. My vám přinášíme hodnocení ze zápasu Chelsea vs. West Ham United.

 

 

 

Čech 8,5 - Petr Čech dnes odehrál určitě skvělé utkání. Šlo na něho sice "jen" 6 střel ale byly to obrovské šance. Zneškodnil skvěle šanci Spectora což mělo velký podíl na vývoji zápasu. Působil dobrým dojmem a odehrál skvělé utkání.

Ivanovič 6,5 -  Odehrál dobré utkání. Snažil se centrovat a v obraně neudělal žádnou výraznou chybu. Obrana dnes hrála celkem dobře, měla ale problémy s protiútoky a to by se nemělo stávat.

Luiz 6,5 - Dnes se opět snažil a hrál dobře. Zneškodnil mnoho přihrávek a působil dobrým dojmem. Škoda, že jeho dělovka z druhého poločasu orazítkovala jen břevno.

Terry 6,5 - Terry dnes ukázal kdo je zde šéf. Minule se mu tak nedařilo ale dnes opět vedl skvěle obranu a zaslouží so pochvalu za svůj výkon

Cole 7 - Ashley Cole dnes podal skvělý výkon. Měl velký podíl na první brance Chelsea, když poslal nádhernou přihrávku na Franka Lamparda. Podal dobrý výkon.

Mikel 5,5 - Mikel odehrál svůj průměr. Umí zahrát rozhodně lépe ale působil celkem dobrým dojmem a neudělal žádnou výraznou chybu.

Essien 6 - Snažil se, hledal hráče na přihrávku a odehrál dobré utkání. Škoda, že musel kvůli zranění střídat. Kdyby odehrál celé utkání v tempu jakém hrál, měl by určitě o bod více.

Lampard 8 - Frank Lampard dnes opět zazářil. Dal branku, chodil jsi pro míče a hlavně se snažil. Odehrál velmi povedený zápas a zaslouží si určutě pochvalu.

Kalou 5,5 - Dnes neodehrál tak skvělé utkání jako proti Birminghamu. Měl i smůlu a proto mu to tam dnes nepadlo. Příště to bude určitě lepší.

Drogba 7,5 - Odehrál skvělé utkání. Snažil se a měl také velký podíl na první brance jako Ashley Cole, kterému přihrával. Celkově odehrál dobré utkání, i když nemusel střílet z každé pozice ale zkoušet se to musí. Palec nahoru.

Malouda 7,5 - Dřel, odehrál celých 90. minut a měl toho dost a i branky se nakonec dočkal. Jeho gól byl opravdu luxusní a jeho dělovka jen dokazuje, že začíná mít dobrou formu.

Benayoun 6,5 - Je to klasický technický hráč, který bojuje pro tým. Snažil se, nabíhal hráčům a skvěle přihrával. Pokud by nebyl Essien do dalšího zápasu fit, myslím, že by to měl být právě Yossi, který by měl být místo něho v základu.

Anelka 6,5 - Odehrál málo minut ale jeho gólová přihrávka na Torrese byla skvělá a i za tu krátkou dobu co byl na hřišti si zaslouží pochvalu.

Torres 7 - Tak zde napsat jedině.. konečně! Dal pěkný gól a bylo vidět, že se mu ulevilo, že to tam konečně spadlo. Asisitoval i u branky, kterou dal Malouda. Hlavně nesmí polevit a i do dalšího zápasu musí jít stejně dobře jako šel dnes. Doufejmě, že se Fernando konečně chytne a bude to ten "zabiják" jako dříve.

HRÁČ ZÁPASU: Petr Čech


Přečtěte si také:


Karma body: 4. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    Kopr

    Jak to vidíte vy?

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: Essy05 — #2
    2. na tento komentář odpověděl: elpaulo — #6
    * * *88.102.57.3 Sobota, 23.04.11, 20:56:29
  2. avatar
    Essy05

    odpověď na komentář od: Kopr — #1 myslím si že Anelka hrál naprosto otřesně, nedokázal dát po nádherné přihrávce Torrese, to že mu dokázal nahrát bych spíš označil v jeho případě za náhodu, takový hráč prostě nemá v CHELSEA co dělat!!!

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: elpaulo — #3
    2. na tento komentář odpověděl: Kopr — #4
    * * *93.99.16.254 Sobota, 23.04.11, 21:01:13
  3. avatar
    elpaulo

    odpověď na komentář od: Essy05 — #2 Souhlasím...

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: Kopr — #5
    * * *83.208.204.27 Sobota, 23.04.11, 21:12:40
  4. avatar
    Kopr

    odpověď na komentář od: Essy05 — #2 Tak ono to je težké posoudit, já jsem dal 6 a pul hlavně, že měl golovou nahravku, tedkom nema moc formu tak uvidime jestli zustane nebo ne.

    odpověz na tento komentář* * *88.102.57.3 Sobota, 23.04.11, 21:12:58
  5. avatar
    Kopr

    odpověď na komentář od: elpaulo — #3 Když teď tak přemýšlím, tak Anelka stejnou jako třeba Benayoun si nezasloužil, ale už to měnit nebudu ať to je v originale, ale u toho Anelky asi mene no..

    odpověz na tento komentář* * *88.102.57.3 Sobota, 23.04.11, 21:14:42
  6. avatar
    elpaulo

    odpověď na komentář od: Kopr — #1 Ešte můžeš napsat, že Torres asistoval u Maloudovo gólu ;-)

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: Kopr — #7
    * * *83.208.204.27 Sobota, 23.04.11, 21:16:22
  7. avatar
    Kopr

    odpověď na komentář od: elpaulo — #6 jojo, pravda, psal jsem to i v reportáži ale dopíšu to, i když mi přišlo, že to Fernando ani takto nechtěl :)

    odpověz na tento komentář
    1. na tento komentář odpověděl: elpaulo — #8
    * * *88.102.57.3 Sobota, 23.04.11, 21:23:27
  8. avatar
    elpaulo

    odpověď na komentář od: Kopr — #7 Podle mě chtěl nahrát tomu hráči co byl vedle něj, ale nepovedlo se mu to a Malouda si pro to zaběhl ale vypadalo to jako krásná akce! :-D

    odpověz na tento komentář* * *83.208.204.27 Sobota, 23.04.11, 21:42:03
  9. avatar
    uran10

    sice to tak možná nechtěl ale gol z toho byl to je hlavní ne :)

    odpověz na tento komentář* * *90.183.40.194 Neděle, 24.04.11, 07:46:12

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk