Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení hráčů

Sobota, 17.04.10 - 20:32:15 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 3332x - přidal: Kopr
Chelsea odehrála hrozné, hrozné utkání a my vám přinášíme hodnocení hráčů po tomto zápase.

 

 

 

Čech 9.0 - Jediný hráč zápasu, který se snažil. První gól z penalty a druhý neměl šanci chytit. Dnes předvedl jako jedíný dobrý výkon. Čech je hráč zápasu.

Ferreira 2.5 - Moc toho nepředvedl. Neuhlídal Baleho, který skóroval. Neodehrál dobré utkání.

Alex 5.0 - Alex měl snahu. V obraně toho moc nezkazil a celkově může být jen trochu spokojet s výkonem.

Terry 3.0 - Penalta po jeho ruce, i když hodně přísná. Ale pak během pěti minut dostal dvě žluté karty a druhá navíc zbytečně. Dnes odehrál hodně špatné utkání.

Žirkov 5.0 - Asi stejné jak u Alexe. V obraně toho moc nezkazil a celkově může být jen trochu spokojet s výkonem.

Mikel 1.0 - Byl rychle střídán ale poněkud ukvapeně fauloval Baleho a po tomto zákroku mohla být penalta ale nebyla. Pak to ale po několika vteřinách odnesl Terry, když po jeho "ruce" bylá pískána penalta.

Deco 3.0 - Neudělal skoro nic pro útočnou hru jak je jeho zvykem. Neodehrál dobré utkání.

Lampard 5.5 - Jeho střelu skvěle chytil Gomes ale jinak ho nebylo vidět. Dal branku ale jinak nic moc. Průměrný výkon.

J. Cole 4.0 - Joe se zase znažil jak je jeho zvykem ale jinak se mu nedařilo. Pak byl zase jak je zvykem vystřídán.

Drogba 2.0 - Asi dvě střely a to bylo vše. Hrozný výkon.

Malouda 3.0 - Dnes ho nebylo vidět. Nepodal dobrý výkon jak bylo v posledních zápasech zvykem. Neodehrál dobrý zápas.

Ivanovič 5.0 - Nechápu proč nebyl v základu. Snažil se a odehrál slušné utkání.

Ballack 2.5 - Nevím jestli měl nějak hru oživit ale nepodařilo se mu to. Přihrál na gól Lamparda ale jinak nic.

Anelka 2.5 - Stejné jak u Ballacka. Moc toho nevymyslel a nepodal dobrý výkon.


Přečtěte si také:


Karma body: 0. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    Sharp

    Nesouhlasím s JT červená neměla být byl to faul o balón sice se mu nedařilo,ale nejhorší byl prostě Ferreira nebýt něho remíza nebo výhra je naše a Frank měl dostat takových 7,5 byl dobrý góla dal a ukázal že je srdcař :)

    odpověz na tento komentář* * *217.115.252.250 Sobota, 17.04.10, 20:36:17
  2. avatar
    MatejiCFC

    ja už nič....len jedna otázka, kto bude hrať daľší zápas????!!!?

    odpověz na tento komentář* * *195.3.170.27 Sobota, 17.04.10, 20:39:11
  3. avatar
    Arthurius

    Nikdy by som nehodnotil takto rýchlo po zápase, pretože toto je značne neobjektívne. Hrali zle, ale nikto si nezaslúžil 1!

    odpověz na tento komentář* * *91.148.15.50 Sobota, 17.04.10, 20:40:51
  4. avatar
    AdelaJamieG

    No, doufám, že takhle to nebude pokračovat....

    odpověz na tento komentář* * *79.98.72.36 Sobota, 17.04.10, 20:43:19
  5. avatar
    Kopr

    Arthurius: A co jiného za tento výkon?, Tottenham je v prvním poločase úplně přejel. Mohlo to být klidně 5:1. Pokud nebude na hráče žádná kritika tak bude pořád jen nevadí příště lepší ale aby to nebylo na konci sezóny pozdě. COME ON CHELSEA!

    odpověz na tento komentář* * *88.102.57.3 Sobota, 17.04.10, 20:43:39
  6. avatar
    Terrynho

    Ja len poviem dva veci-1.Uplne hrozny vykon 2.treba poriadne ozivit hru mladymi sikvnimi chlapcami akym je Kakuta,hlavne pravu stranu .

    odpověz na tento komentář* * *78.141.102.191 Sobota, 17.04.10, 21:09:20
  7. avatar
    HonzaCZ1

    S hodnocenim souhlasim, doufam ze se srovnaj, mame(meli) sme takovou sanci konecne vyhrat titul a oni ji takhle pohrbi :(

    odpověz na tento komentář* * *81.90.173.150 Sobota, 17.04.10, 21:26:03
  8. avatar
    nicko

    Keďže hodnotenie redaktora "kopr" považujem za trápnosť akú som dlho nevidel, pridám hodnotenie od profesionálneho redaktora veľkého portálu :

    Petr Cech - 7 -

    Paulo Ferreira - 4 -

    Alex - 7 -

    John Terry - 4.5 -

    Yury Zhirkov - 7 -

    Frank Lampard - 6.5 -

    John Obi Mikel - 5 -

    Deco - 6 -

    Joe Cole - 5 - D

    Didier Drogba - 6 -

    Florent Malouda - 6 -

    Striedaní

    Michael Ballack - 6 -

    Branislav Ivanovic - 7 -

    Nicolas Anelka - 6 -

    odpověz na tento komentář* * *95.103.57.220 Pondělí, 19.04.10, 08:05:30
  9. avatar
    nicko

    Keďže hodnotenie redaktora "kopr" považujem za trápnosť akú som dlho nevidel, pridám hodnotenie od profesionálneho redaktora veľkého portálu :

    Petr Cech - 7 -

    Paulo Ferreira - 4 -

    Alex - 7 -

    John Terry - 4.5 -

    Yury Zhirkov - 7 -

    Frank Lampard - 6.5 -

    John Obi Mikel - 5 -

    Deco - 6 -

    Joe Cole - 5 - D

    Didier Drogba - 6 -

    Florent Malouda - 6 -

    Striedaní

    Michael Ballack - 6 -

    Branislav Ivanovic - 7 -

    Nicolas Anelka - 6 -

    odpověz na tento komentář* * *95.103.57.220 Pondělí, 19.04.10, 08:05:35
  10. avatar
    Arthurius

    Som rád, že niekto mal guráž oceniť Alexa, Čecha a Žirkova. Hrali naozaj dobre. A ani Terry určite nehral tak, aby si zaslúžil 1. Mal veľa podarených zákrokov, ale samozrejme, červená karta za 4 fauly na žltú, zavinená penalta a nezvládnutie nervov je tak akurát na 4,5, hoci ja by som dal kľudne aj 4 ako Paulovi. Ďalším dobrým a objektívnym postrehom je, že J. Cole nehral ani o mak lepšie ako Mikel. Nechápem, prečo Mikel dostáva nezaslúžene také komentáre, je to spoľahlivý a dobrý hráč s veľmi veľkým talentom. A má iba 22 rokov! Zápas mu nevyšiel, ale niektorí hrali ešte horšie. Viď nášho kapitána, Ferreiru a - istú časť zápasu - aj Deca.

    odpověz na tento komentář* * *194.160.130.115 Pondělí, 19.04.10, 11:11:28

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk