Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Hodnocení hráčů

Sobota, 03.04.10 - 18:55:16 rubrika: Hodnocení
Přečteno: 3851x - přidal: Kopr
Chelsea dnes porazila Manchester United 2:1 a my vám přinášíme hodnocení hráčů po tomto zápase.

 

 

 

Čech - 7.5 - Čech se nemohl nějak ukázat, protože na něho šly jen 3 střely. Ale jinak si chodil pro míče a za dnešek může být spokojen. Možná byla jeho malá chybička u jediné branky Manchesteru.

Ferreira - 8.0 - Velice mile mě překvapil. Na hřišti si byl jistý všeho co dělá a skvěle bránil. Mohl dokonce i skórovat po přihrávce od Joeho ale míč neposlal do sítě.

Alex - 7.0 - Neudělal výraznou chybu. Jednou zakopl před bránou Čecha, ale Berbatov nedokázal šanci proměnit. Může být spokojen.

Terry (c) - 8.0 - Opět si byl velice jistý. Žádná chyba, vědel kde a kdy má zakončit. Terry může být opět s výkonem spokojen.

Žirkov - 7.5 - Kapitola sama o sobě. Jurij spíš útočil než bránil. Možná by mu to více sedělo v záloze ale kvůli abstenci tam je určitě nenahraditelný. Velmi se snaží a moc toho nedovolil protihráčům. Podal dobrý výkon.

Deco - 7.0 - Už to není starý dobrý Deco. Jeho výkony jsou průměrné a už není bohužel jeho nejsilnější stránkou rychlost, jak tomu bývalo. Ale dnes zahrál určitě slušné utkání.

Mikel - 7.0 - Moc toho nevymyslel jako střední záložník ale snaha se také oceňuje. Podal stabilní výkon a může být spokojen.

Lampard - 7.0 - Lampard dnes nic moc. No, ale když se to tak vezme tak u něho byl vždy někdo v červeném dresu. Ale musíme uporornit jeho obětavost bránění v posledních minutách zápasu.

J. Cole - 8.5 - Ancelotti mě mile překvapil, že ho postavil. A určitě toho Carlo nelituje. Joe se snažil a vstřelil i nádherný gól. Za připomenití také stojí to, že přihrávkou našel krásně Ferreiru, který šel sám na Van der Sara. Jeden z nejlepších hráčů zápasu.

Anelka - 8.0 - Nedal branku ale dnes hrál skvěle. Všichni 3 si v útoku rozuměli. Anelka odehrál dobré utkání a může být spokojen.

Malouda - 9.0 - HRÁČ ZÁPASU - Malouda má v poslední době fazónu. Je už poněkolikáte jeden z nejlepších na hřišti a dnes to potvrdil. Zařídil v podstatě 1 branku Chelsea a dnes byl skvělý.

Drogba - 8.0 - Zabiják. Nastoupil a dal gól. Dnes mu stačilo jen pár minut k tomu aby udělal to, co se od něho očekává. Ale jinak neměl moc šanci se ukázat.

Ballack - nehodnocen

Kalou - nehodnocen


Přečtěte si také:


Karma body: 9. Líbil se Vám tento článek ? [ano / ne]

RSS 2.0 článku + komentářů RSS 2.0 comments feed

Můžete [print] tento článek, poslat ho na [email], nebo exportovat do [PDF].




Souhrn dne na chelseafc.cz

Komentáře:

  1. avatar
    Kazi49494949

    Prosim kdy bude tapeta na sirokouhly nonitor mooc rad bych si ji dal na pozadi a urcite nejsem prvni ktery to tu pise.Peosim udelejte jui nekdo

    odpověz na tento komentář* * *88.102.65.140 Sobota, 03.04.10, 19:29:10
  2. avatar
    Frenkies

    Nesouhlasím s komentářem u Petra :) jeho chyba to nebyla, snažil se vyboxoval míč pryč ale bohužel do MAchety který dal gol rukou !!!

    odpověz na tento komentář* * *93.99.169.107 Sobota, 03.04.10, 21:57:28
  3. avatar
    PayaCFC

    K některým hodnoceným bych byl kritičtější. Souhlasím s Maloudou jako mužem zápasu,hodně se mi líbili i J.Cole a Žirkov a příjemně překvapil Ferreira. Zklamali mě naopak Mikel,Anelka i Lampard. U něj ale bylo jasné, že si ho červení budou hlídat.Čecha bych z gólu nevinil. Víc by s tím nesvedl žádný brankář.Chybou bylo nechat Naniho centrovat.Moje hodnocení:
    Čech-6,5 (i přes minimum práce z něj tým určitě cítil jistotu,za gól z mého pohledu nemohl),
    Ferreira 8 (bránil čistě a s přehledem,míče rozehrával sebevědomě,útočil...hodně příjemné překvapení),
    Terry 7,5(balóny odebíral jako chirurg,byl sebevědomý i směrem dopředu),
    Alex 7 (celá obrana hrála skvěle-tvrdě ale čistě,Alex byl důležitou součástí),
    Žirkov 8,5 (po Maloudovi nejlepší, bylo ho plné hřiště ve předu a zároveň se stačil vracet a být dostatečně otravný i na vlastní půlce),
    Mikel 5(byl dneska ve stínu všech a Ballack mohl na jeho úkor nastoupit mnohem dřív)
    Lampard 5,5 (jako návnada dobrý,ale jsem v jeho podání zvyklý na mnohem výživnější hru i přesto že je bráněn), Deco 6 (příjemně překvapil,ale přesto už to zdaleka není ten Deco,který zářil v Barce),
    J.Cole 8,5 (parádním gólem korunoval svou hodně aktivní a hladovou hru,byl jako hladový dravec v ohradě králíků.obránci s ním měli spoustu práce),
    Anelka 5,5 (nelíbil se mi,při aktivitě dopředu se na můj vkus málo nabízel,měl pár světlejších momentů,ale Žirkov s Ferreirou ač obránci,tam dělal mnohem větší vítr),
    Malouda 9 (v prvním poločase nezastavitelná motorová myš,přesný,rychlý,nebojácný.V druhém si ho víc hlídali,ale očvidně si z toho nelámal hlavu a snažil se stále hrát svou hru.Součet=nejlepší)
    :)

    odpověz na tento komentář* * *78.108.154.25 Sobota, 03.04.10, 22:13:49
  4. avatar
    lampards

    kalou by mal byt hodnoteny podla mna takych 7% ved hral tak isto jak drogba :P

    odpověz na tento komentář* * *89.173.46.35 Sobota, 03.04.10, 23:31:14
  5. avatar
    Arthurius

    Mikel viac. Rozhodne. Celý zápas si pozrite znova a všimnite si koľkým brejkom Manchesteru zabránil ako def. záložník. Koľko lôpt im zobral a koľko nahrávok prekazil. Pritom snáď ani raz neprihral nepresne. 7,5. Anelka o bod menej, neurobil vonkoncom nič. 7. Ferreira 7,5, ten gól predsalen nedal. No a Kalou si zaslúžil 7,5, nahral na gól a veľmi pekne narábal s loptou. Čech zahral úplne v poriadku, len ukázal svoju typickú slabosť, keď podbehol center a ešte pri tom spadol. Pomohli mu obrancovia, ale toto si nemôže dovoliť. 7. :)

    odpověz na tento komentář* * *91.148.15.50 Neděle, 04.04.10, 07:24:27
  6. avatar
    Ustinho

    Mikel 5(byl dneska ve stínu všech a Ballack mohl na jeho úkor nastoupit mnohem dřív)

    Mám snad vlčí mlhu? Chápu, že nerozumíš fotbalu, ale nemusíš tu ze sebe dělat takhle blázna. Mikel hrál naprosto skvěle, neudělal jedinou chybu, byl neuvěřitelně jistý na balonu, v defenzivě na jedničku..

    btw, Ballack šel místo Deca.. troubo

    odpověz na tento komentář* * *194.213.39.46 Neděle, 04.04.10, 14:06:40
  7. avatar
    Simoniak

    Len kľud pán neomylný.

    odpověz na tento komentář* * *95.103.234.20 Neděle, 04.04.10, 17:11:18
  8. avatar
    PayaCFC

    Ustinho:Co si dovoluješ mi říkat troubo,mamlasi?Pokud ti dělaj nadávky dobře na určité orgány, tak to abys změnil web. Jestli máš před očima mlhu či mžitky je čistě tvoje věc a nechápu, proč se se svými problémy svěřuješ zrovna tady. Snad nechceš, abych tě ohledně tvých problémům s očima litoval?Netvrdím, že fotbalu rozumím, však kdo je 100%? Viděl jsem co jsem viděl,Mikel se mi prostě nelíbil (přesto jsem dal 5 jako průměr). To že Ballack šel za Deca vím stejně jako ty, ale styl hry má Ballack na rozdíl od Deca destruktivnější,ale narozdíl od Mikela včera by dokázal vyvézt balón (všechno je to "co kdyby"). Pokud tohle nevíš,nic se neděje,každý nemá svůj den ;-)

    odpověz na tento komentář* * *78.108.154.25 Neděle, 04.04.10, 19:03:34
  9. avatar
    PayaCFC

    Víš,Ustinho,tvůj názor bych si nedovolil vyvracet...když jo, tak ne nadávkami nebo sebelitováním kolem očí. Každý má svůj názor, ale nadávkami to prostě chytáš za špatný konec. Ale chápu, internetová anonymita nafukuje ramena,že?A taky i odhání spřízněnce,ale s tím už máš beztak své zkušenosti

    odpověz na tento komentář* * *78.108.154.25 Neděle, 04.04.10, 19:16:08

Přidat nový komentář:

Comments must be approved before being published. Thank you!

Registrujte se pro psaní komentářů prosím.



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Navigace

BLESKOVKY

FC-BAYERN.CZ

Sobota, 14.02.15 02:57:02

Pokiaľ by ste mali záujem stať sa súčasťou nášho nového tímu, píšte na frankie8@centrum.sk

Hazard podpísal nový kontrakt

Sobota, 14.02.15 01:39:33

Belgický záložník Eden Hazard podpísal na Stamford Bridge nový päť a polročný kontrakt, ktorý by ho mal v Chelsea udržať minimálne do roku 2021. Ukončil tým akékoľvek špekulácie o jeho možnom odchode

REKLAMA

Přihlášení


Registruj se!

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk