Chelsea FC
předchozí zápas
Premier League, 16.01. 2013,20:45
Chelsea
Southampton
2:2
příští zápas
Premier League, 20.01.2013,14:30
Chelsea
Arsenal
-:-

Kalendář

< říjen 2007 >
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Petr Čech: Chelsea je zpět!

29.10.2007 - 13:22:18 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Avram Grant dostal lavičku Chelsea ze špatné formy která se nás držela po celé Září, ale nyní se vracíme zpět v nové tváři a doufejme, že budeme pokračovat ve výkonech z posledních 4 zápasů. „Ty poslední 4 zápasy jsme hráli výborně, všechny jsme vyhráli a především neinkasovali“ pochvaluje si Čech, který tak již vychytal své 58 čisté konto ve 100 zápasech v Premiér League. „Září nás málem potopilo, ale nyní jsme zpět s mnohem větší silou“. Na otázku jaký je rozdíl mezi Grantem a Mourinhem odpověděl: "Teď je brzo na to odpovídat, zeptejte se mě tak za měsíc dva. Pak vám to povím."

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


"Nechtěl jsem konec!"

29.10.2007 - 03:32:51 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Frank Lampard, který byl za zápas s Manchesterem City označen za hvězdu zápasu, když asistoval u 3 branek prohlásil, že tento zápas, odstartoval šňůru úspěchů, nejenom jeho, ale i celé Chelsea. „Byl jsem pár týdnů zraněný, ale nyní se cítím skvěle a mám hlad po dobrém fotbale.“ „Byla to stoprocentní týmová práce, každý předváděl výkon nad sto procent. Věřím že takhle budeme hrát i dále.“ Tak tyto věty řekl Frank v rozhovoru den po zápase."Všechno bylo perfektní, hrálo se absolutně lehce a krásně. Přál jsem si aby nikdy nebyl konec" dodává.

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Reportáž: Chelsea vs. Man. City 6:0

28.10.2007 - 08:11:21 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Přidáno nové video!!! „To je to co chceme“. S tímto nadpisem který použili jedny Anglické noviny, se snad musí nyní ztotožňovat každý fanoušek Chelsea! Ta ve včerejším zápase po skvělém výkonu rozprášila Manchester City 6:0. Dvěmi brankami se blýskl Didier Drogba, který se tak začíná probojovávat do čela tabulky střelců. Chelsea předvedla nejlepší výkon za několik posledních měsíců a absolutně zaslouženě si připisuje 3 body. "Věřil jsem že vyhrajeme, ale tohle jsem nečekal. Všem hráčům patří velký dík." rozplíval se po utkání nad výkonem svých svěřenců Avram Grant!

Facebook komentářů -- Komentáře: 4 - poslední komentář - [28.10.07 09:43]


Chelsea vs. Manchester City 6:0 (2:0)

27.10.2007 - 16:14:49 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
LIVE
ŽIVĚ!!! více podrobností v článku
První naší branku vstřelil v 19. minutě Michael Essien!
Druhou a třetí branku vstřelil Didier Drogba v 32. a 56. minutě
60. minuta Joe Cole
75 minuta gól dává Kalou
90 minuta Ševčenko

Facebook komentářů -- Komentáře: 13 - poslední komentář - [08.11.07 12:44]


Chelsea FC - Schalke 04 2:0

25.10.2007 - 15:07:07 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

chelseaschalke
Zaktualizováno! Třetí hrací den v Champions League nám přinesl cenné vítězství 2:0 nad jedním z kandidátů o postup do další fáze tohoto dlouhodobého turnaje. Na Stamford Bridge hnala naše hráče v modrém síla necelých 41 tisíc fanoušků, kteří viděli „pouze“ dvě branky ze začátku poločasů. Již ve 3. minutě skóroval Florend Malouda, který si zatancoval s obránci a poté dal hostujícímu brankáři housličky. Zkázu dokončil opět ve třetí minutě, ovšem ve druhém poločase krásnou hlavičkou Didier Drogba.

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Cole: Stále můžeme vyhrát titul

24.10.2007 - 10:19:28 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Joe Cole
Arsenal možná létá na samé ěpici Premiér League, sedm bodů a šest pozic ho dělí od Chelsea.Náš záložník Joe Cole však varuje všechny rivaly v „závodě“ o letošní titul, protože the Blues chtějí začít shazovat se shora tabulky všechny své konkurenty. Poslední výsledky by tomu i jistě naznačovali. Od osudné porážky s Manchesterem United naši hráči ztratili pouze 2 body když remizovali s Bolotonem. Jinak mají na svém kontě 3 výhry v PL, plus jednu v Lize Mistrů a jednu v Carling Cupu. S novou situací po odchodu Josého Mourinha se na Stamford Bridge už více méně vypořádali a nyní i po příchodu Henk Ten Cateho se vše rozjíždí k lepšímu. „V Září nemůžete být ze hry o titul!“ prohlásil Cole.
„Nyní potřebujeme pořádně zapracovat a nakonec mít 20-25 výher.“ A ještě dodává „ Vím že to zní zvláště, ale tohle je to co právě teď musíme udělat! A jsme plně připraveni to udělat!“.

Facebook komentářů -- Komentáře: 4 - poslední komentář - [31.10.07 06:15]


Čtveřice hráčů v nominaci na Zlatý míč...

21.10.2007 - 16:58:37 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Zlatý míč
Petr Čech, Didier Drogba, Michael Essien, Florent Malouda. Tito naši čtyři zástupci se dostali do padesátičlenné nominace na prestižní ocenění Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Vyhlášení letošního ročníku ankety, kterou od roku 1956 organizuje specializovaný časopis France Football, je naplánováno na 2. prosince. Širší výběr nominovaných dnes magazín zveřejnil na své internetové stránce. Český reprezentační gólman se mezi 50. nominovaných dostal podruhé během 3 let. V minulém roce anketu vyhrál italský mistr světa Fabio Cannavaro, který má šanci i letos. Ještě nikdy žádný hráč Chelsea nedostal toto ocenění, třeba se tento rok dočkáme. Dosud získával Zlatý míč nejlepší fotbalista z evropských klubů, nyní ale France Football sáhl ke změně a otevřel novinářskou anketu i pro hráče z ostatních světadílů. V článku abecední seznam všech 50 kandidátů…

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Didier Drogba: "Jsem hráčem Chelsea"

21.10.2007 - 11:19:14 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Didier Drogba
Londýn – Náš nejlepší útočník Didier Drogba, který ve včerejším utkání vstřelil branku do sítě Middlesbrough a výrazně tak pomohl našemu týmu k potřebnému vítězství ještě stihl před zápasem popřít slova, které měl údajně vyslovit v rozhovoru pro francouzský časopis „France Football“. Článek, který šokoval všechny fanoušky Chelsea, ve kterém stálo, že Didier chce co nejdříve Stamford Bridge opustit opravdu vyděsil všechny. „Já jsem hráčem Chelsea, a stoprocentně jsem a budu oddaný a nápomocný trenérovi, klubu a všem spoluhráčům.“ Toto pronesl Drogba jen několik málo hodin před začátkem včerejšího zápasu. Poslední dobou se média více méně živí na možných přestupech našich hvězd, ale jak je vidět, zatím nic nebyla pravda. Pro příklad k Drogbovi vezmeme Franka Lamparda. Všichni doufáme, že to tak i zůstane...

Facebook komentářů -- Komentáře: 3 - poslední komentář - [22.10.07 00:41]


Preview: Middlesbourgh vs Chelsea

20.10.2007 - 15:00:00 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Dnes se Chelsea pokusí na stadionu Riverside přerušit špatnou sérii, když v posledních 3 zápasech které na tomto stadionu hrála, všechny prohrála. Nebude to pro nás lehký oříšek, jelikož nám stále bude chybět několik dlouho zraněných opor, ke kterým se o reprezentační přestávce přidal Ashley Cole tak stejně nejistý je start kapitána Terryho. Ale i přese všechno to pro Chelsea bude důležitý zápas, ve kterém musí naplno bodovat, pokud se nechce čelu tabulky vzdálit ještě víc. Pro nového asistenta trenéra Henk Ten Cateho to bude první zápas na lavičce Chelsea.

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Terry se vrací!

16.10.2007 - 16:24:54 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
John Terry, který měl zdravotní problémy s kolenem je již v plné přípravě na zítřejší kvalifikační zápas Anglické reprezentace proti Rusku. Naopak tomu je u Ashleyho Cola, u kterého se původně zdálo, že by jeho kotník měl být v pořádku, ale bohužel tomu tak není! Kapitán Chelsea a Anglické reprezentace už naplno trénuje s reprezentací a do zápasu v Moskvě by měl s největší pravděpodobností jistojistě zasáhnout. Terry vynechal sobotní zápas s Estonskem ve kterém se zranil právě Ashley. Ashley byl z Ruska poslán domů do opatrovnictví klubových lékařů Chelsea kteří se budou o jeho kotník starat a připravovat ho na nadcházející zápas v Middlesbourgh. Anglie je v Evropské kvalifikaci na tom stejně jako Český tým. Pokud zítra vyhraje, bude již mít stoprocentní jistotu postupu na šampionát!

 

17.10.07 - Dnes bylo vydáno prohlášení že Ashley Cole si bude od fotbalu muset odpočinout 3 měsíce!

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Ashley Cole se zranil!

14.10.2007 - 12:42:48 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Ashley
Ashley Cole, levý obránce Anglické reprezentace a stabilní kámen obrany Chelsea se zranil v kvalifikačním utkání na EURO 2008. Cole tak doplnil list zraněných, na který se již před několika dny dostal John Terry, který měl problémy s kolenem a nezasáhl tak do utkání proti Estonsku, které i přes to Anglie porazila 3-0. Cole se skácel v Anglické šestnáctce kdy poté co hlavičkoval nebezpečný centr, se mu nešťastně zkroutil kotník a byl pro všechny případy ihned vystřídán. Trenér Anglické reprezentace Steve McClaren po zápase tvrdil, že Coleho kotník nevypadá vůbec dobře. Po několika prohlídkách a rychlém zásahu týmových lékařů se nakonec ukázalo že to nebude nic zlého. Jak Ashley tak John Terry začnou budou mít fitness přípravu. A momentálně není vyloučen start ani jednoho z nich ve středečním zápase v Moskvě. To by nasvědčovalo, že do dalšího utkání Chelsea 20.10. v Midlesbourgh by měla být obrana Blues kompletní.

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Profil: Henk ten Cate

12.10.2007 - 09:02:05 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
HenktenCate
Dnes se podrobněji seznámíme s naším novým trenérem, který již definitivně podepsal smlouvu. Detaily smlouvy ještě nebyli uveřejněny. Namlouvání tohoto 52 letého Nizozemce trvalo více méně týden. A to od té doby, kdy se o něj začala Chelsea oficiálně zajímat. Doufejme, že tento krok bude pro Chelsea jenom přínosem.

Facebook komentářů -- Komentáře: 4 - poslední komentář - [14.10.07 04:50]


Lampard na odchodu?

11.10.2007 - 16:05:16 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Blue News
Podle několika Španělských a Anglických denníků by se měla hvězda Chelsea a Anglické reprezentace již brzy stěhovat ze Stamford Bridge. Lampard, který má cenu přibližně 18milionů eur. Už teď jsou připraveny minimálně tři velké kluby které jsou připraveny Lampardovi okamžitě vystavit novou smlouvu. Hráčův agent potvrdil zájem z Juventusu, AC Milan a před několika dny z Realu Madrid. Lampard, který vstřelil 13 gólů v národním týmu Albionu a s Chelsea vyhrál 2 tituly by se tak stal další „obětí“ přestavby Chelsea. Lampard, který byl velkým přítelem a Josého Mourinha přišel do Chelsea v roce 2001 z West Hamu. Za těch 6 let se stal možná nejoblíbenějším hráčem Chelsea co se vztahu k fanouškům týče. Ti by jeho případný odchod brali jistě jako velké zlo. Za 6 let, které již Frank u nás strávil se vypracoval na jednoho z nejlepších záložníků Evropy. O potencionální náhradě se mluví o Kaká z AC. Ten by do Londýna mohl přijít za částku převyšující 100 milionů liber.

Facebook komentářů -- Komentáře: 4 - poslední komentář - [19.10.07 12:22]


Spekulace? Klaas-Jan Huntelaar do Chelsea?

09.10.2007 - 15:00:00 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Huntelaar
V posledním letním přestupním období se o něm spekulovalo jako o možní posile Manchesteru United, ale nyní je Huntelaar na možné cestě do Chelsea. Útočník Ajaxu a velký oblíbenec Henk Ten Cateho by mohl následovat svého trenéra na Stamford Bridge. Anglický denník The Daily Mirror napsal, že to může být jedna z částí reorganizace v našem týmu... Údajná přestupní částka by měla činit 14 milionů liber.

Facebook komentářů -- Komentáře: 2 - poslední komentář - [10.10.07 11:59]


Henk ten Cate je blízko podpisu

09.10.2007 - 14:20:35 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Ten Cate
Podpis smlouvy s tímto trenérem by na sebe podle všeho neměl na sebe dlouho čekat. Ajax včera navečer na svých internetových stránkách prohlásil že Catemu v odchodu nijak bránit nebude a že je volný. Tím pádem se mohly rozjet finální domlouvání smlouvy mezi trenérem a Chelsea. Podle několika Anglických denníků je již ruka v rukávě, ale prozatím nebylo vydáno žádné oficiální prohlášení či tisková konference. Jak na oficiálních stránkách Chelsea tak na Ajaxu vše zatím zůstává při starém. Ale to nic nemění na tom, že smlouva je už na dohled a nemělo by jí nic zabránit. Hned se začalo spekulovat o Catem nástupci v Ajaxu. I ten je údajně více než jasný. Měl by se jím stát Martin Jol z Tottenhamu. O dalším průběhu budeme samozdřejmě informovat!

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Preview: Bolton vs. Chelsea

05.10.2007 - 15:25:14 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Chelsea se vrací do anglické ligy opět naběhnout do vítězného vlaku, poté co v Lize mistrů 2:1 zvítězila nad Valencií. The Blues mají v této sezóně svůj nejhorší start do sezóny od roku 2000. V posledních 5 ligových zápasech jsme vstřelili pouze jednu branku. Naopak Bolton je na tom ještě hůř. V úvodních 8. ligových kolech dokázal zvítězit pouze jednou a nachází se na předposlední příčce se sedmibodovou ztrátou na Chelsea. Papírovým favoritem je jistojistě Chelsea i proto, že na Reebok Stadium vyhrála v pěti posledních utkáních, které na tomto stadionu hrála…

Facebook komentářů ** Přidat komentář přímo na web!


Lampard je blízko návratu

04.10.2007 - 16:31:11 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz
Blue News
Chelsea je poslední dobou podporována zprávami o zdravotním stavu Franka Lampard. Dělá velké pokroky s jeho zraněním které si přivodil při soustředění Anglické reprezentace. Podle týmového lékaře lze jeho návrat na trávník očekávat velmi brzo…

 

Facebook komentářů -- Komentáře: 2 - poslední komentář - [04.10.07 11:58]


Preview: Valencie C.F. vs. Chelsea FC

03.10.2007 - 12:15:51 -- Jakub Rubrika - Chelseafc.cz

Dnes večer naběhnou The Blues na stadion Valencie k druhému utkání základní skupiny Ligy Mistrů. Po prvním nevydařeném vstupu do této milionářské soutěže, a remízou 1:1 s Rosenborgem, po kterém byl odvolán manažer José Mourinho bude tento zápas další zkouškou v tomto těžkém období, které nyní náš tým provází. Poslední byla remíza 0:0 s Fulhemem. Na hřišti by se mělo objevit i několik hráčů, které provázeli zdravotní potíže. J. Terry by se také měl jistojistě postavit do čela naší obrany s chráničem obličeje.

Facebook komentářů -- Komentáře: 2 - poslední komentář - [03.10.07 11:15]


Stamford bridge

02.10.2007 - 10:01:00 -- Martin Rubrika - Chelseafc.cz

Domácí stadion Chelsea se jmenuje Stamford Bridge a jeho vznik je stejně pozoruhodný jako založení vlastního týmu.

Facebook komentářů -- Komentáře: 19 - poslední komentář - [05.07.10 04:08]


Chelsea FC - Fulham FC 0:0

01.10.2007 - 21:20:08 -- zirkonxx Rubrika - Chelseafc.cz
Sheva
Bilancia prveho domaceho zapasu trenera Avrahama Granta sa pre Blues neskoncila prave najlepsie, ked ihrisko museli predcasne opustit kapitan J.Terry (zlomenina licnej kosti) a najlepsi strelec minulorocnej Premier League Didier Drogba (dve zlte karty).

Facebook komentářů -- Komentáře: 5 - poslední komentář - [04.10.07 09:00]


Informace o klubu

01.10.2007 - 10:00:00 -- Martin Rubrika - Chelseafc.cz

Oficiální název klubu:
Chelsea FC
Manager: Carlo Ancelotti
Stadion: Stamford Bridge (kapacita 42.522)

Facebook komentářů -- Komentáře: 6 - poslední komentář - [24.07.09 15:23]


Rozpis sezóny

01.10.2007 - 10:00:00 -- Martin Rubrika - Chelseafc.cz

Přinášíme vám Rozpis sezóny.

Facebook komentářů -- Komentáře: 2 - poslední komentář - [11.05.08 13:40]



Reklama
Tabulka
<a href='http://www.football-scores-live.com/'>live scores</a>
Celá tabulka
Anketa
Miniaplikace
Tabulka střelců
#.
Jméno
Post
G:
1.
Costa
Útok
17
2.
Hazard
Záloha
9
3.
Oscar
Záloha
6
4.
Drogba
Útok
3
5.
Rémy
Útok
3
Sestava:

Brankáři

#
Hráč:

Obránci

#
Hráč:

Záložníci

#
Hráč:
8
22

Útočníci

#
Hráč:
Hráč měsíce

Přihlášení



Registruj se!

Navigace




Error: specified table 'tapeta' was not found! Check your syntax!



REKLAMA

No items available

Tlačítka:

Přidej na Seznam
Add to Google
FutbalPortal.sk - priamy ťah na bránu!
S-Rank - chelseafc.czS-Rank

Valid XHTML 1.0 Transitional

Fotbal - Online hry - Vychutnej si pocit vítězství!
Inter Milán - Cechia Nerazzurra
Chelsea Olomouc

Návštěvnost

         

Kde to vře?

Poslední komentáře

  • Petric32: Nejhorší je, že Benítez zůstane až do konce sezony, protože to po něm nikdo nevezme na 4 měsíce... : Guardiola...
  • Shmir: Pěkné video, potom ho hodím do rubriky Blues videa :-)...
  • ternie: :P :) http: www.youtube.com watch?v=rY5pF3C_Ufw......
  • Petric32: a jinak i za mě osobně všem Šťastné a Veselé Vánoce!...
  • Petric32: Vpravo na obrázku je moje křeslo :D...

Poslední články

Most karma

Nejvíce navštěvováno


 
 

kennymax.sk